Pippel Lisianthus

Kooiweg 5, 5306 VT Brakel

Kweker: Pippel Lisianthus

 

Pippel Lisianthus is al sinds 1998 gespecialiseerd in het telen van de snijbloem Lisianthus. Jelle Pippel heeft het bedrijf begin 2020 overgenomen van zijn vader Jan Pippel.  Jan is dagelijks nog steeds te vinden op het bedrijf en daarmee is Pippel Lisianthus echt een familiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Brakel en daar wordt jaarlijks zo rond de 14 miljoen stelen op zo`n 2,5 hectare geteeld.

Pippel Lisianthus is milieubewust en kweekt op een duurzame manier (o.a. groene stroom en LED lampen). Daarnaast beschikken we ook over alle MPS certificaten. Het assortiment bestaat uit allemaal gevulde soorten waarbij we voornamelijk gebruik maken van het ras Rosita. In 2019 heeft Jelle Pippel samen met zijn salesmanager de koers ingezet om meer handel via directe stromen te laten lopen.  Wij geloven in langdurige samenwerkingen in vorm van partnerships. Samen met onze partners kijken wij hoe we de samenwerking zo efficiënt mogelijk kunnen krijgen waarbij we het besparen van kosten centraal stellen.

Onze bloemen zijn geschikt voor de bovenkant van de retail en een mooie aanvulling op de het totaal aanbod binnen de groothandelsmarkt. Kopers zijn bij ons op de kwekerij welkom om verder kennis met ons te maken.

Dagelijks staat ons aanbod op Floriday -Pippel Lisianthus-  en zijn onze lisianthussen op veilingen Aalsmeer en Naaldwijk te vinden.

 

Assortiment: Wit, Blauw, Rose en Groen (Rosita) – Bridal Kiss en Blue Pico.

 

Gegevens salesmanager: Kees Groenewegen m +31(0)6 21 14 87 26