Salesmanagement Royal FloraHolland:

 

Ook met een brede kennis van sierteeltzaken kunt u soms behoefte hebben aan specialistisch advies. Hoe een specifiek product in de markt te zetten bijvoorbeeld, of een nieuwe afzetmarkt aan te boren of uw verkoopresultaten te verbeteren. Welke marktvraag u ook heeft, onze product- en marketingspecialisten geven u een gedegen advies waar u wat mee kunt. Zo dragen wij bij aan uw succes.

 

Interesse? Neem dan contact op met onze klantenservice: 088 789 89 89 *

 

Hoe werkt het?

 

Onze salesprofessionals helpen u met verkoopadvies op maat. Wij verrassen u met strategisch advies gebaseerd op de laatste trends en actuele ontwikkelingen in úw markt. Dagelijks zetten wij onze brede commerciële kennis en ervaring in om verkoopkansen te ontdekken en verzilveren. Wij fungeren als het verlengstuk van uw bedrijf in de dynamische sierteeltketen en werken aan het realiseren van uw korte en lange termijndoelen. Onze ambitie is om uw bedrijfsresultaten te laten groeien, door samen met u de beste verkoopstrategie voor uw bedrijf uit te stippelen. En als u dat wilt, voeren we die ook helemaal voor u uit.

Vanzelfsprekend beschikken onze salesprofessionals over een breed scala aan informatiebronnen:

 

  • Kennis van uw huidige klantenkring: onze salesprofessionals achterhalen de motivatie van uw klanten om juist bij ú te kopen. Ze bouwen bestaande relaties uit en achterhalen klantbehoeften. Zo kunt u nog beter inspelen op de wensen en behoeften van uw bestaande klanten.
  • Kennis binnen Royal FloraHolland en de markt: we gebruiken ons netwerk om úw netwerk te vergroten. U profiteert direct van alles wat de veiling aan kennis en kwaliteit in huis heeft. Met onze jarenlange ervaring en enorme interne én externe netwerk, kunnen we goed inschatten hoe de markt zich ontwikkelt. Wij adviseren u hoe u daar het beste op in kunt spelen.
  • Marktinformatie en verkoopgegevens: via onze salesprofessionals krijgt u toegang tot up-to-date marktinformatie en verkoopgegevens. In combinatie met commercieel inzicht zetten wij deze marktgegevens actief in om de beste prijs en afzetstrategie voor uw product te realiseren.

 

Met Salesmanagement van Royal FloraHolland dragen wij bij aan de groei van uw bedrijfsresultaten. De omzet van kwekers die gebruikmaken van onze ondersteuning groeit gemiddeld sneller dan de omzet van de gemiddelde kweker bij Royal FloraHolland. Maak dus ook gebruik van onze dienstverlening!