M.C. Zwinkels

Vredebestlaan 69A 2685 AN, Poeldijk

Kweker: M.C. Zwinkels & Zn

 

Firma M.C. Zwinkels & Zn uit Poeldijk is een echt familiebedrijf en wordt gerund door de drie broers Aad, Kees & Marcel Zwinkels. Op een oppervlakte van 26.000 m2 kweken de broers Freesia's en Zantedeschia's. Met ruim 30 jaar ervaring in dit gewas, stellen ze hoge kwaliteitseisen aan hun producten en weten ze precies wat ze moeten doen om deze te behalen.

​De teeltcombinatie van Freesia's en Zantedeschia en de wijze waarop geteeld wordt, maakt de kwekerij uniek. Aangezien van oudsher de kas al ingesteld was op Freesia’s, is Firma M.C. Zwinkels & Zn de enige Zantedeschia kweker met grondkoeling en verneveling. Dit maakt het mogelijk een kwalitatief goed product te produceren. Bovendien zijn Zantedeschia’s en Freesia’s beide knolgewassen en is de teeltduur mooi op elkaar afgestemd.

 

Firma M.C. Zwinkels is aangesloten bij Telersvereniging Unicum. Ze hebben jaarrond een ruim assortiment Freesia’s beschikbaar.  In de periode van maart tot december bieden ze ook een ruim assortiment Zantedeschia’s aan.

 

Benieuwd naar het precieze aanbod? Neem een kijkje op de website, op Floriday of neem contact met ons op. Daarnaast ben je ook van harte welkom voor een bezoek aan onze kwekerij.


    Gegevens salesmanager: Marieke Hoekman m +31(0)6 15 32 63 47