Luxaflor

Manyewe North Farm, P.O. Box 129 Concession Zimbabwe

Kweker: Luxaflor

 

Al onze rozen worden gekweekt en verwerkt voor de internationale exportmarkt, rechtstreeks door Luxaflor Roses in de centrale provincie Mashonaland in Zimbabwe.

Ons doel is om rozen van uitstekende kwaliteit te produceren die internationaal op de markt worden gebracht, door hoge normen te handhaven op het gebied van naoogst, productiebeheer en koelketen.

22 hectare wordt verbouwd in milieuvriendelijke, plastic kassen met een stalen constructie.
De gewassen worden geteeld op bedden, van aarde, en worden bemest met voedingsstoffen en water geleverd via een druppelirrigatiesysteem.

Plagen en ziekten worden beheerd door een dagelijks scoutingprogramma en de sproeiroutine wordt gestuurd door het gebruik van alleen chemicaliën die MPS en Fairtrade zijn goedgekeurd. Er is een geïntegreerd programma voor ongediertebestrijding geïntroduceerd om het gebruik van chemicaliën te helpen minimaliseren.

We zorgen ervoor dat onze koelketenprocedures op de boerderij nauwlettend worden gevolgd, waardoor we maximaal in staat zijn om bloemen van hogere kwaliteit, in vaasleven en versheid, te exporteren. Luxaflor is Fairtrade en MPS GAP gecertificeerd.

Gegevens salesmanager: Anja van der Breggen m +31(0)6 21 63 69 32