Unicum

Middel Broekweg 29, 2675 KB Honselersdijk

Telersvereniging: Unicum Freesia, bestaat 25 jaar!  

 

Krachten bundelen. Met als doel wereldwijd de markt beleveren én beter inspelen op de veranderende wensen van de afnemers. Dat waren in 1996 de drijfveren voor 28 Freesia-kwekers om de handen ineen te slaan. De telers besloten gezamenlijk hun Freesia’s te gaan verkopen via termijnhandel. 

 

Op 29 februari 1996 was Telersvereniging Unicum Freesia een feit. In een decennium tijd heeft Unicum haar waarde bewezen als telersvereniging. Inmiddels behartigt de vereniging de belangen van telers met een totaal areaal van ruim 46 hectare. Jaarlijkse productie: niet minder dan 150 miljoen stelen! Die grootte is een garantie om te beantwoorden aan de eisen van een markt in beweging. De producten van Unicum Freesia vinden via een internationaal netwerk van exporteurs hun weg naar alle windstreken, door middel van termijnverkoop.

 

De toegevoegde waarde die Unicum u kan bieden is die van een leverancier die exact levert wat u wilt. In de juiste sortering en de gewenste verpakking. Op veiling Flora Holland Naaldwijk heeft Unicum alle faciliteiten in huis om het service-niveau verder te optimaliseren. Plus een team van bedrijven en medewerkers dat gelooft in de commerciële perspectieven van de Freesia!

 

Gegevens salesmanager: Kelly van der Voet m +31(0)6 21 63 69 32